Tarieven

Je voelt inmiddels wel aan dat er iets moet veranderen. En dat is haalbaar. Als je bij Schoon Schip komt, gaat er thuis of in het gedrag van je kind wat veranderen.
En als je dan de knoop hebt doorgehakt, de drempel genomen hebt om mijn hulp in te schakelen, dan wil je natuurlijk ook weten wat het tarief is. Daarnaast wil je natuurlijk weten of de zorgverzekering mijn kosten vergoedt.


Het is ook mogelijk om mij in te zetten voor een observatie in de klas. Hier heb ik voldoende tijd voor nodig. Een observatie op school duurt minimaal 1,5 uur. Dit is nodig om een goed en compleet beeld te krijgen van het probleem. Kosten worden naar uurprijs doorgerekend.

Tarieven en Vergoeding

Alle sessies in de praktijk bij Schoon Schip duren 60 minuten en kosten €60. Een standaardtraject bestaat uit 2 oudergesprekken en 5 kindsessies. Ik reken geen extra kosten voor mails en telefoongesprekken tussendoor.

(totaal €420 incl.)

Wil je graag extra ouderbegeleiding zodat je mee kunt groeien met het proces van je kind, dan kun je kiezen voor een intensief traject. Dit traject bestaat standaard uit 3 oudergesprekken en 6 kindsessies.

(totaal €540 incl.)

Indien nodig kom ik ook in de klas op school observeren. Een observatie duurt minimaal 1,5 uur. De kosten worden naar uurprijs doorgerekend.

(minimaal €90,00 incl.)

Een aantal zorgverzekeraars vergoeden een deel van de kosten in de aanvullende verzekering. Als je daarvoor in aanmerking wilt komen, neem dan contact op met je zorgverzekeraar om te informeren of zij een deel vergoeden.

Brusjescoaching bestaat standaard uit 2 oudergesprekken en 2 sessies met de brusjes.
Als er al een brusje bij mij is aangemeld krijg je 2 sessies cadeau.

(totaal €240 incl.)

Ik werk onafhankelijk van organisaties. Zo blijft de regie waar het hoort: in mijn praktijk, bij jou, bij mij en bij je kind.
Weet je alles wat je wilt weten en heb je de knoop doorgehakt? Klik dan op de knop hieronder om contact met mij op te nemen.


%d bloggers liken dit: